Om Tom Andkjær

Jeg er født i Rio De Janeiro i 1970. Skæbnen tilsmilede mig og i stedet for et liv i fattigdom, blev jeg adopteret af min dejlige forældre Kirsten og Erik, som på det tidspunkt boede i Rio, sammen med deres datter Susanne, som på det tidspunkt var 9 år.

Jeg er vokset op i en ret almindelig middelklasse familie i Kolding. Min far arbejdede for Jysk telefon og min mor var både hjemmegående, men arbejde også i perioder.

Specielt min mor har været en stor inspiration for mig. Jeg har arvet hendes rebelske temperament og hendes enorme diskussionsgen. Hun var rødstrømpe og hun gik aldrig i vejen for en god debat.

Hun lærte mig at tage stilling til verden omkring og samtidigt at det ikke handler om at være enig med alle og ligne alle, det handler om at nå til enighed, men stadig holde fast i sin integritet.

Jeg har altid været nysgerrig og eventyrlysten, jeg har aldrig været bange for at fejle og tager de slag livet giver. I min verden handler det ikke om hvor mange tæsk man får i livet, det handler om hvor mange tæsk man kan klare og så stadig rejse sig.

Jeg er ikke specielt højt uddannet, i hvertfald ikke rent bogligt, jeg har en handelsuddannelse og så er jeg uddannet inden for tøj.

Min uddannelse i livets skole er derimod ret videregående, for jeg har prøvet mere end de fleste, hvilket mit CV ret hurtig afslører:

 • Sælger - tøj og hårprodukter
 • Radiovært på bla The Voice og radio VLR
 • Produktansvarlig hos Jack & Jones
 • Trainer hos Bestseller Academy
 • Produktansvarlig Noisy May
 • Streetwalker - Kolding Kommune
 • Popstjerne - Udgivet 2 CD’er under navnet Camarco
 • Skuespiller - medvirkende i Hvide Løgne på TV3
 • Selvstænding
 • Forfatter
 • Model
 • Foredragsholder
 • Blogger
 • Barchef

Som du kan se har jeg prøvet utrolig meget. Det betyder, at jeg har meget erfaring og at jeg kender mennesker i alle samfundslag. Min vennekreds indeholder stort set alle typer.

Jeg har både haft enorme opture, men jeg har også fået nogle gevaldige tæsk i livet. Det har gjort, at jeg elsker livet på godt og ondt og ved, at man kan opnå stort set alt her i livet, hvis man vil det nok og er villig til at ofre det som skal til.

Mit motto er:

Integritet før popularitet

Foto: Lasse Lagoni